Info clubs

In totaal zijn er een duizendtal jongeren lid van de zes verenigingen en worden er meer dan 10 seniorploegen op verschillende niveaus in competitie gebracht. Samen betekent dit dat er een zeventigtal jeugdploegen onde de JBOC-vlag spelen. De trainingen worden geleid door coaches waarvan het merendeel een VTS-diploma op zak heeft. De trainingen worden georganiseerd in dertien verschillende sporthallen verspreid over het grondgebied van Gent en omgeving.

Bavi speelt met 13 jeugdploegen. De A-ploeg komt uit in eerste provinciale en de tweede ploeg speelt in derde provinciale. Verder hebben ze ook een C-ploeg in vierde provinciale.

Gent Hawks heeft 13 jeugdploegen in competitie en 3 basketscholen. Ze hebben een herenploeg in 2de nationale, 1ste landelijke, 2de procinciale, 3de provinciale en in 4de provinciale en 2 dames ploegen in 2de provinciale.

Latem-De Pinte heeft vijftien jeugdploegen en de heren spelen in derde nationale, 1 ste provinciale en derde provinciale. De dames spelen in tweede provinciale.

Falco heeft dertien jeugdploegen in competitie en de herenploeg speelt in 3de nationale. Verder hebben ze ook ploegen in 2de landelijke en 4de provinciale.

Jeugd Gentson brengt 19 jeugdploegen in competitie. De dames spelen in eerste nationale, tweede landelijke en tweede provinciale. De heren komen uit in respectievelijk eerste en tweede provinciale.

 

  
 
Copyright JBOC - Gebruiksovereenkomst - Privacybeleid - Powered by - Inloggen